Wat doen wij

TOTAALINRICHTING VAN KEUKENS, BADKAMERS, BIBLIOTHEKEN OP MAAT GEMAAKTE TAFELS

Arthur Bours streeft met een passie voor de totaalinrichting van keukens, badkamers, bibliotheken en allerlei andere leefruimten. Graag werkt hij met historische architecturale elementen. Hij is een van de weinige vakmensen in Limburg waar U terecht kan voor de meest sfeervolle totaalinrichtingen. Veel van zijn creaties worden dan ook in en rond de provincie gerealiseerd. De kunst van het vakmanschap heeft hij letterlijk met de paplepel meegekregen. In zijn projecten vindt men authenthieke materialen terug: muurkasten (lambriseringen), oude pompkranen, hollandse witjes, oudglazen kruidenhangers, antiek sculpteerwerk, etc.

Verder ontwerpt en realiseert hij:
Tuintafels, Barbeques (Boretti), Buitenkeukens, Badkamermeubels (Dolomite, Stark, Aqua Prestige, ...), Keukens (AGA, La Canche, Boretti, hollandse witjes, Novy, AEG, Bosch, Hettich-geleiders, ...), Bibliotheken, Tafels in oude eik, Gecapitoneerde stoelen met of zonder armleuning, ...

Voor prijsaanvragen en of ontwerpen en tekeningen gelieve telefonisch contact op te nemen op het nummer +32 (0)89 65 86 71 of per fax op +32 (0)89 61 31 88.

Arthur Bours is ondermeer terug te vinden in meerdere woon- en lifestylemagazines en boeken:
Beta-plus: Antieke bouwmaterialen, Woon Special - Engels wonen: Verschillende uitgaven in de rubrieken keukens, tafels, badkamers, antiek, totaalprojecten & buitenkeukens.

Lees ook het artikel Arthur Bours ontvangt het label "Handmade in Belgium"