Loading
Adres :
Grotstraat 11, 3668 As-Niel
(Afslag Genk Oost)
E-mail :
info@arthurbours.be

Openingsuren :
Wij werken graag op afspraak om onze offertes met zorg en ruimte te kunnen bespreken

vrij bezoek toonzaal/atelier:

dinsdag t/m vrijdag: 13u tot 17u zaterdag na afspraak.

gesloten op zondag, maandag en feestdagen

Verlof:

van 9 mei t/m 13 mei 2024
van 22 juli t/m 12 aug 2024
van 06 sept t/m 09 sept 2024
van 08 nov t/m 11 nov 2024
van 23 dec t/m 06 jan 2025

Eiken keukens & totaalinrichting

Over ons

Arthur BoursArthur Bours streeft met een passie voor de totaalinrichting van keukens, badkamers, bibliotheken en allerlei andere leefruimten. Graag werkt hij met historische architecturale elementen. Hij is een van de weinige vakmensen in Limburg waar U terecht kan voor de meest sfeervolle totaalinrichtingen.

Veel van zijn creaties worden dan ook in en rond de provincie gerealiseerd. De kunst van het vakmanschap heeft hij letterlijk met de paplepel meegekregen. In zijn projecten vindt men authenthieke materialen terug: muurkasten (lambriseringen), oude pompkranen, hollandse witjes, oudglazen kruidenhangers, antiek sculpteerwerk, etc.

Handmade in Belgium Verder ontwerpt en realiseert hij: Tuintafels, Barbeques (Boretti), Buitenkeukens, Badkamermeubels (Dolomite, Stark, AQUA PRESTIGE, ...), Keukens AGA, La Canche, FALCON , HOLLANSDE WITJES, Novy, AEG, VENDURO,Bosch, amerikaanse koelkasten van IO MADE, Hettich-geleiders, ...), Bibliotheken, Tafels in oude eik, Gecapitoneerde stoelen met of zonder armleuning van OLAV HOME . meubelbeslag van Dauby


Arthur Bours is ondermeer terug te vinden in meerdere woon- en lifestylemagazines en boeken: Beta-plus: Antieke bouwmaterialen, Woon Special - Engels wonen: Verschillende uitgaven in de rubrieken keukens, tafels, badkamers, antiek, totaalprojecten & buitenkeukens.
 

Bel of mail ons over

uw project

Voor prijsaanvragen en of ontwerpen en tekeningen